sigla-vreau-sa-fiu-antreprenor

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programului Operațional Capital Uman, Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor, Prioritatea de investiții 8.iii: Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor micro întreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare, Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non agricol din zona urbană.

Vreau sa fiu antreprenor!

Asigurarea înființării și demarării funcționarii întreprinderilor

În ceea ce privește sprijinul acordat în vederea înființării celor 90 de afaceri rezultate ca urmare a celor 90 de planuri de afaceri declarate câștigătoare în faza I de implementare Mentori dezvoltare, implementare si monitorizare afaceri, vor asigura tot sprijinul necesar pentru cei 90 de antreprenori în vederea înființării noilor afaceri.

Sprijinul va consta în consultanță si asistență permanenta pentru realizarea documentației necesare deschiderii afacerilor, sprijin la nevoie inclusiv prin deplasarea mentorului ca însoțitor pentru noul antreprenor la instituțiile abilitate în domeniu. În funcție de specificul fiecărui plan de afaceri vor fi realizate documentele necesare deschiderii afaceri.

După înființarea celor 90 de afaceri vor fi semnate contractele de subvenție.

Metodologia privind monitorizarea funcționării și dezvoltării întreprinderilor sprijinite…Descarcă

Denumire beneficiar: Asociația Exino
Parteneri proiect:
» SC Resources Development & Ideas SRL
» Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii Covasna
Dată începere proiect: 03/01/2018
Valoare contract: 22.288.249, 75 lei

Pagina Facebook a proiectului

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanţat de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României