Cine suntem

Asociația pentru educație în afaceri.

Exino este o organizație non-profit care se dedică sprijinirii, dezvoltării și promovării mediului de afaceri din România. Asociația Exino împreună cu angajații, asociații, partenerii și beneficiarii săi contribuie la dezvoltarea economică și socială cât și la o creștere durabilă și echilibrată a tuturor regiunilor României.

Asociația Exino a fost înființată în anul 2007 cu scopul de a deveni o importantă comunitate română de întreprinderi care contribuie la sprijinirea dezvoltări durabile a României în cadrul Uniunii Europene.

Exino a fost întemeiată cu o viziune de creștere economică echilibrată pe o economie socială de piață cu grad ridicat de competitivitate, care tinde spre ocuparea deplină a forței de muncă și spre progres social, precum și pe un nivel înalt de protecție și de îmbunătățire a calității mediului.

Exino este menit să sprijine antreprenorii români și să pună la dispoziție acestora resurse, materiale și posibilități pentru a își extinde și dezvolta întreprinderile. Mai mult de atât, credem în sprijinirea și încurajarea fiecărui grup social și potențialul acestora de evoluție și inovație.