sigla-vreau-sa-fiu-antreprenor

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programului Operațional Capital Uman, Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor, Prioritatea de investiții 8.iii: Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor micro întreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare, Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non agricol din zona urbană.

Vreau sa fiu antreprenor!

Media

Emisiune la Digi 24 Brașov

În data de 24.01.2018 între orele 17.30-.18.00 Dl.Bogdan Tănase, Manager de Proiect, împreună cu Dna. Luminița Vlaicu, Consilier informare și recrutare grup țintă, au fost invitați în studioul Digi 24 Brașov pentru a prezenta proiectul și oportunitățile pe care acesta le oferă.

Întâlnire cu Prefectul Județului Covasna

În data de 23.01.2018 intre orele 12.00 -13.00 Dl.Bogdan Tănase, Manager de Proiect, împreună cu Dl. Răzvan Gavrilescu și Dl. Sorin Peligrad, Consilieri informare și recrutare grup țintă în cadrul echipei proiectului, au fost primiți de Dl. Sebastian Cucu – Prefectul Județului Covasna. Membrii echipei de proiect au prezentat proiectul și oportunitățile pe care acesta le oferă și au fost discutate aspecte privind colaborarea cu Instituția Prefectului Județului Covasna.

Emisiune radiofonica la Tex.fm Brașov    

În data de 23.01.2018 între 19.30-20.30 Dl.Bogdan Tănase, Manager de Proiect, împreună cu Dl. Sorin Peligrad, Consilier informare și recrutare grup țintă, au fost invitați în studioul postului local de radio TEXFM pentru a prezenta proiectul și oportunitățile pe care acesta le oferă.

Întâlnire de lucru a Echipei de Consilieri informare și recrutare grup țintă din cadrul proiectului

19.01.2018 intre orele 13.00-17.00

Matinalul Antena 1 Brașov

În data de 19.01.2018 între orele 07.30-08.00 Dl.Bogdan Tănase, Manager de Proiect, împreună cu Dl. Sorin Peligrad, Consilier informare și recrutare grup țintă, au fost invitați în studioul postului local Antena 1 Brașov pentru a prezenta proiectul și oportunitățile pe care acesta le oferă.

Eveniment dedicat mediului de afaceri din Brașov 

În data de 18.01.2018 între orele 18.30-21.00 Dl.Bogdan Tănase, Manager de Proiect, împreună cu Dl. Sorin Peligrad, Consilier informare și recrutare grup țintă, au fost invitați la un eveniment dedicat mediului de afaceri din Brașov unde în fața unei audiențe de aproximativ 80 de persoane interesate de mediul antreprenorial au prezentat proiectul și oportunitățile pe care acesta le oferă.

Denumire beneficiar: Asociația Exino
Parteneri proiect:
» SC Resources Development & Ideas SRL
» Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii Covasna
Dată începere proiect: 03/01/2018
Valoare contract: 22.288.249, 75 lei

Pagina Facebook a proiectului

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanţat de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României