Tabără de antreprenoriat pentru adolescenți

Locație: Poiana Brașov
Perioada: 15 August - 25 August 2023
Echipa: Bogdan Tănase, Răzvan Gavrilescu, Pierre Joseph de Hillerin
Preț: 2000 lei
Cont bancar: RO70BACX0000001120574000
Banca: UniCredit

Tabăra de antreprenoriat pentru adolescenți este o oportunitate excepțională destinată tinerilor dornici să își dezvolte abilitățile antreprenoriale și să-și exploreze creativitatea într-un mediu stimulant. Această tabără oferă participanților o experiență unică, combinând elemente de educație, antrenament practic și dezvoltare personală.

În cadrul taberei, adolescenții vor avea oportunitatea de a învăța de la experți în antreprenoriat și de a interacționa cu alți tineri pasionați de această domeniu. Vor participa la sesiuni interactive, ateliere practice și activități de echipă, toate concepute pentru a-i provoca și a-i ajuta să-și dezvolte gândirea critică, abilitățile de comunicare, leadershipul și spiritul de echipă.

Pe parcursul taberei, participanții vor explora diferite aspecte ale antreprenoriatului, cum ar fi dezvoltarea ideilor de afaceri, planificarea strategică, marketingul, gestionarea financiară și prezentarea eficientă a produselor sau serviciilor. Vor avea ocazia să lucreze în echipe, să conceapă și să prezinte planuri de afaceri și să obțină feedback de la mentori și specialiști în domeniu.

O altă componentă importantă a taberei este implicarea în activități practice și proiecte concrete. Adolescenții vor fi încurajați să pună în practică ceea ce au învățat, să dezvolte prototipuri de produse sau să implementeze strategii de marketing într-un mediu controlat și susținător. Astfel, vor avea șansa să vadă cum funcționează teoria în lumea reală și să dobândească încredere în abilitățile lor antreprenoriale.

Pe lângă aspectele legate de antreprenoriat, tabăra va oferi și momente de recreere și socializare, pentru a crea o atmosferă plăcută și relaxată în care adolescenții să se cunoască, să își facă prieteni și să creeze legături de lungă durată.

Tabăra de antreprenoriat pentru adolescenți își propune să inspire și să motiveze tinerii să-și urmeze pasiunea, să gândească în mod inovator și să-și exploreze potențialul de a deveni lideri în domeniul antreprenorial. Prin participarea la această tabără, adolescenții vor dobândi cunoștințe și abilități valoroase, precum și încrederea și determinarea necesare pentru a-și transforma ideile în realitate și a-și construi un viitor de succes în lumea afacerilor.

Te-ar putea interesa...

Înscrie-te la Newsletter

Ai acces la știri de ultimă oră despre antreprenoriat

Curs afacere online

Cursul de afaceri online este conceput pentru a-i învăța pe participanți strategiile și practicile necesare pentru a dezvolta și gestiona o afacere de succes