Curs afacere online

Locație: Zoom
Perioada: 15 iunie 2023 - 15 august 2023
Preț: 500 lei

Cursul de afaceri online este conceput pentru a-i învăța pe participanți strategiile și practicile necesare pentru a dezvolta și gestiona o afacere de succes în mediul digital. Cursul se adresează atât antreprenorilor aspiranți, cât și celor care doresc să-și extindă prezența și să-și optimizeze operațiunile online.

Cursul oferă o perspectivă cuprinzătoare asupra afacerilor online, acoperind diferite aspecte-cheie, inclusiv identificarea oportunităților de afaceri, crearea unui plan de afaceri digital, dezvoltarea și gestionarea unui site web sau a unei platforme de comerț electronic, strategii de marketing online, gestionarea relației cu clienții și analiza performanței digitale.

Participanții vor învăța despre instrumentele și tehnologiile relevante pentru afacerile online, cum ar fi optimizarea motoarelor de căutare (SEO), marketingul pe rețelele sociale, publicitatea online, analiza datelor și e-commerce-ul. Vor înțelege cum să utilizeze aceste instrumente pentru a-și crește vizibilitatea online, a atrage clienți noi și a-și menține baza de clienți existentă.

Cursul va include și studii de caz, exerciții practice și discuții de grup pentru a permite participanților să aplice cunoștințele dobândite într-un context real. Vor avea ocazia să analizeze exemple de afaceri online de succes și să învețe din strategiile și tactici implementate de acestea.

Pe parcursul cursului, se va acorda, de asemenea, o atenție deosebită aspectelor legate de securitatea și confidențialitatea datelor online, precum și de aspectele legale și etice în mediul digital.

Cursul de afaceri online se bazează pe metode de predare moderne, care pot include prezentări, materiale de studiu, sesiuni de întrebări și răspunsuri și resurse suplimentare online. Participanții vor beneficia și de acces la mentori și experți în domeniu, care îi vor ghida și îi vor sprijini în procesul lor de învățare.

La finalul cursului, participanții vor fi în măsură să-și dezvolte propriile strategii de afaceri online, să-și optimizeze prezența online și să ia decizii informate în gestionarea afacerii lor în mediul digital. Această pregătire îi va pune în avantaj într-un peisaj de afaceri tot mai digitalizat și competitiv.

Te-ar putea interesa...

Înscrie-te la Newsletter

Ai acces la știri de ultimă oră despre antreprenoriat

Tabără de antreprenoriat pentru adolescenți

Tabăra de antreprenoriat pentru adolescenți este o oportunitate excepțională destinată tinerilor dornici să își dezvolte abilitățile antreprenoriale și să-și exploreze creativitatea într-un mediu stimulant.