“Personalitatea” lucrului unic, mesteșugărit

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Dl. Andrei Ghemu din Judetul Vaslui

”Numele meu este Andrei Ghemu si de curand am inceput sa lucrez la visul meu, de a avea propria afacere. Dorinta de a-mi deschide un business propriu a venit cu ceva ani in urma, insa proiectul „Start-up 2014!” dezvoltat de Asociatia EXINO a reprezentat oportunitatea pentru a transforma aceasta dorinta in realitate.”

”SC TRADITIONNELLE BUTIQ SRL – are ca obiect de activitate producerea mobilierului din lemn masiv, in special a mobilierului cu specific romanesc. La Traditionnelle Butiq, produsele trebuie sa indeplineasca trei criterii: sa fie frumoase, de calitate si sa aiba “personalitatea” lucrului unic, mestesugarit.

Pentru a realiza ce imi doresc, voi pune la temelia firmei pregatirea ca absolvent al Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul universitatii “Al. I. Cuza” din Iasi, dar si experienta acumulata in cadrul managementului proiectelor europene. Va asteptam in curand pe site-ul nostru”

Înscrie-te la Newsletter

Ai acces la știri de ultimă oră despre antreprenoriat

Te-ar putea interesa...

Educatie antreprenoriala

Responsabilitate socială

Responsabilitatea Socială a Companiilor (Corporate Social Responsibility – CSR) este un subiect prezent din ce în ce mai mult pe piaţa mediului de afaceri