O combinatie intre pasiune, ambitie si perseverenta

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Dl. Melinte Stefan din Judetul Iasi

”O combinatie intre pasiune, ambitie si perseverenta a facut ca acest proiect sa poata fi realizat cu success. Fotografia a insemnat mereu pentru mine un “modus vivendi” astfel ca proiectul Start-up 2014 mi-a oferit sansa sa imi vad un vis devenit realitate – propriul meu studio foto cu echipamente premium.
Per total, programul start-up mi-a oferit multe informatii vitale care imi lipseau in legatura cu ceea ce inseamna a conduce un business, aratandu-mi care sunt atat avantajele, dar si dezavantajele unei vieti din postura de antreprenor. Eu am ales calea antreprenoriatului si o recomand tuturor, desi sunt constient ca poate nu orice isi doreste asta.
Acum sunt entuziast si astept cu nerabdare inceperea activitatii firmei propriu-zise. ”

”SC MELINTE STEFAN PHOTOGRAPHY SRL-D – Studioul foto Melinte Stefan Photography ofera o gama larga de servicii foto profesionale: fotografie de studio, de fashion, de produs, fotografii stock pentru print, fotografie de eveniment, dar si filmari pentru evenimente sau prezentari de produse.

Clientii nostrii vor avea parte de serviciile unor fotografi si cameramani de top, echipati cu camera foto-video de ultima generatie la preturi competitive.”

Înscrie-te la Newsletter

Ai acces la știri de ultimă oră despre antreprenoriat

Te-ar putea interesa...

Educatie antreprenoriala

Responsabilitate socială

Responsabilitatea Socială a Companiilor (Corporate Social Responsibility – CSR) este un subiect prezent din ce în ce mai mult pe piaţa mediului de afaceri