Intrebarea pe care ar trebui sa si-o puna oricine inainte de a incepe un business

Fost angajat al Google, devenit antreprenor: Intrebarea pe care ar trebui sa si-o puna oricine inainte de a incepe un business

Heidi Zak a lucrat mai multi ani pentru compania Google ca director de marketing, insa a renuntat la job pentru a a-si deschide propria firma. Din experienta sa in antreprenoriat, ea impartaseste tuturor celor care se gandesc sa inceapa o afacere intrebarea pe care ar trebui sa si-o adreseze inainte de a porni pe acest drum.

„A conduce un business este ca a creste un copil”, spune Heidi Zak, mama a doi copii.

Ea este CEO si co-fondator, alaturi de sotul sau, al companiei ThirdLove, care comercializeaza sutiene. In 2012, Zak a renuntat la functia de senior marketing manager la Google pentru a-si infiinta un start-up, scrie Business Insider.

Potrivit acesteia, toti cei care vor sa devina antreprenori trebuie sa isi asume ca vor fi implicati pe termen lung, iar daca, de exemplu, au vreun dubiu in a creste un copil – in cazul acesta, a dezvolta o idee – in anii care urmeaza, mai bine nu o iau pe acest drum.

Asadar, Heidi Zak ii sfatuieste pe cei care vor sa isi deschida o afacere sa se intrebe inainte de a-si da demisia de la locul de munca daca „ar putea face acest lucru toata viata”.

Mai mult, acestia ar trebui sa se gandeasca cu atentie daca ar fi fericiti facand asta o viata intreaga.

Te-ar putea interesa...

Înscrie-te la Newsletter

Ai acces la știri de ultimă oră despre antreprenoriat

Educatie antreprenoriala

Cum crești o afacere mică?

Creșterea unei afaceri mici poate fi un proces complex, dar cu o planificare adecvată, strategii bine gândite și execuție eficientă, poți să îți maximizezi