Fii partenerul nostru

Cum te implici ca partener

Asociația Exino este deschisă oricarei propuneri de parteneriat, colaborare sau iniţiativă care vine din partea companiilor interesate de implicarea în proiecte de responsabilitate socială dedicate antreprenorilor.

Modalități de implicare

Finanțarea unui proiect

Puteţi deveni partenerul Asociației Exino prin finanţarea unui proiect amplu, care implică o colaborare între compania dumneavoastră şi asociația noastră în vederea dezvoltării unor servicii socio-educaţionale care vor schimba în bine viaţa multor viitori antreprenori şi a familiilor lor.

Sponsorizarea unui astfel de proiect implică un parteneriat pe termen lung. Pe lângă sprijinul financiar, compania dumneavoastră se poate implica şi prin alte metode: donaţii în produse sau servicii, oferire de expertiză, implicarea angajaţilor, acces la canalele de distribuţie, locaţiile sau echipamentele companiei etc.

Asocierea companiei dumneavoastră cu o asociației dedicată creșterii și sprijinirii antreprenorilor români va aduce un plus de notorietate, contribuind la recunoaştere publică şi o bună reputaţie

Finanțarea unei acțiuni

Chiar dacă fondurile alocate acţiunilor sociale nu sunt suficiente pentru a susţine un proiect de amploare, ajutorul companiei poate fi semnificativ prin finanţarea unei acţiuni punctuale.

Acoperirea cheltuielilor necesare pentru trimiterea în tabără a unui grup de copii din medii defavorizate, asigurarea cadourilor de la Moş Crăciun pentru copiii dintr-un centru educaţional, finanţarea renovării sau amenajării unei şcoli sau biblioteci şcolare sunt doar câteva exemple de acţiuni concrete în care vă puteţi implica, alăturându-vă astfel eforturilor Asociației Exino.

Pentru orice detalii legate de modalităţile e implicare a companiei dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi la telefon 0722.455.447 sau la adresele de email razvan.gavrilescu@exino.ro sau exino@exino.ro. De asemenea, ne poţi urmări pe Facebook.

Procent din vânzări

Puteţi dona o parte din încasările pe care le realizaţi într-o anumită perioadă sau pentru un produs anume al companiei în favoarea unei cauze promovate de Asociația Exino (cause related marketing).

Spre exemplu, comercializarea unui produs inscripţionat cu un mesaj de solidaritate în beneficiul copiilor, tinerilor și seniorilor asistați educați în spirit antreprenorial generează fonduri, aduce vizibilitate pe scară largă a cauzei sociale a copiilor, tinerilor și seniorilor, dar în acelaşi timp impulsionează vânzările, face diferenţierea faţă de concurenţă şi creează o legătură profundă şi memorabilă între brand-ul dumneavoastră şi consumatori.

Direcționează 20% din impozitul pe profit

Câteodată, ca să salvezi o viaţă este nevoie doar de un gest. În România există, în continuare, zeci oameni, copii, tineri, adulți sau seniori care au capacitatea și visează să devenă antreprenori însă visul se stinge pentru că nu există suficiente programe destinate lor, incubatoare de afaceri performante, în care eforturile noastre sunt zădărnicite de lipsa unor minime dotări.

De aceea, Asociația Exino continuă programul de educare și sprijin a celor care doresc să devină antreprenori, prin proiecte și campanii de strângere de fonduri adresate atât companiilor, cât si publicului larg.

Campania 2%

În perioada ianuarie-mai a fiecărui an puteţi susţine asociația noastră prin informarea angajaţilor privind posibilitatea redirecţionării sumei ce reprezintă 2% din impozitul pe venit, recomandându-le Asociația Exino ca partener social de încredere, care activează în beneficiul viitorilor antreprenori de peste 10 de ani.

Pentru uşurarea procedurii, prin bunăvoinţa departamentului de Resurse Umane sau a secretariatului, ne puteţi sprijini prin colectarea formularelor completate de către angajaţi. Află mai multe despre campania 2% și descarcă formularele aici…

Voluntariat în rândul angajaților

Puteţi să îi încurajaţi pe angajaţii companiei dumneavoastră să participe ca voluntari în cadrul activităţilor derulate de Asociația Exino, oferindu-le oportunitatea de a se alătura membrilor asociației în activităţi educative, sportive şi recreative.

Organizarea de evenimente de caritate

Puteţi organiza cu sprijinul Asociației Exino diverse evenimente în beneficiul organizaţiei (strângere de fonduri, awareness asupra unor cauze etc.), de la petrecerile pentru angajaţi, până la expoziţii de pictură, concerte, seri de gală ş.a., orice tip de eveniment care poate fi pus sub semnul carităţii şi al responsabilităţii sociale.

Donații periodice automate

Susţine periodic proiectele Asociației Exino, proiecte cu impact asupra vieţii viitorilor antreprenori din România. Fie că este vorba de educaţie, sănătate, combaterea violenţei sau de securizarea internetului, Asociația Exino derulează în permanenţă proiecte de impact pentru societatea în care trăim, dând o şansa în plus copiilor din mediile defavorizate.

Poţi dona lunar o sumă stabilită de tine prin sistemul de plăţi programate pentru a susţine unul din programele noastre. 

Ce trebuie să faci

 Dacă foloseşti Internet Banking, îţi va lua maxim 5 minute să ne ajuţi. Trebuie doar să urmezi câţiva paşi simpli, după cum urmează:

  1. Autentificare în contul de Internet Banking
  2. Setarea opţiunii de plăti programate (denumirea tranzacţiei diferă de la o bancă la alta: Ordin de Plată programat, Transfer Programat, Plată Recurentă Online etc.)
  3. Introducerea sumei, a perioadei (ex. 12 luni) şi a frecvenţei (ex. lunar) la care doreşti să se efectueze tranzacţiile.
  4. Completarea datelor beneficiarului
   • Nume beneficiar: Asociația Exino
   • Cod Fiscal: 23050598
   • Bancă: UniCredit
   • Pentru donaţii în lei: RO70BACX0000001120574000


Astfel, în fiecare lună, la data stabilită, banca va debita contul cu suma aleasă de tine. Această opţiune poate fi oricând dezactivată.

Pentru orice detalii legate de modalităţile e implicare a companiei dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi la telefon 0722.455.447 sau la adresele de email razvan.gavrilescu[at]exino.ro sau exino[at]exino.ro. De asemenea, ne poţi urmări pe Facebook.