Echipa Exino

Bogdan Tănase

Președinte, Membru în Consiliul Director, Fondator

Bogdan este un lider vizionar și un antreprenor cu o vastă experiență în afaceri. 

 

Astăzi, vreau să vă transmit un mesaj de inspirație și încurajare pentru antreprenori. Fiecare dintre voi face parte dintr-o comunitate specială, plină de potențial și pasiune pentru afaceri. Suntem lideri și vizionari care se îndreaptă către viitor cu determinare și curaj.

În calitate de lider al Asociației Exino, am avut privilegiul de a vă cunoaște pe mulți dintre voi și de a vedea eforturile și sacrificiile pe care le-ați depus pentru a vă construi propriile afaceri. Fie că sunteți la început de drum sau aveți deja o afacere de succes, fiecare pas în această călătorie antreprenorială contează.

În drumul către succes, vom întâlni și de acum incolo provocări și obstacole, dar să nu uităm că în fiecare dificultate se ascunde o oportunitate. Fiecare eșec ne învață lecții prețioase și ne face mai puternici. Să avem curajul să mergem mai departe, să ne depășim limitele și să nu renunțăm la visele noastre.

Împreună, suntem o forță care poate transforma România și lumea, care poate transforma ideile în realitate, care poate crea locuri de muncă și poate aduce schimbări pozitive în lumea afacerilor. Să ne sprijinim reciproc, să împărtășim cunoștințe și să lucrăm în echipă pentru a atinge obiectivele noastre comune.

Să fim inovatori și să căutăm mereu noi modalități de a crește și de a ne dezvolta afacerile. Să ne deschidem mințile și să fim receptivi la schimbările din piață, pentru că adaptabilitatea este cheia succesului într-o lume în continuă evoluție.

Să fim lideri care inspiră și motivează, care își asumă responsabilitatea pentru comunitatea noastră și pentru viitorul afacerilor noastre. Fiecare dintre noi are puterea de a aduce schimbări pozitive și de a influența lumea din jurul nostru.

Să fim recunoscători pentru tot ceea ce am realizat până acum și să ne ghidăm acțiunile de valorile noastre. Fiecare afacere pe care o construim poate aduce nu doar profit, ci și bunăstare și îmbunătățiri în societate.

Închei cu un citat inspirațional al lui Walt Disney: „Dacă poți să visezi, poți să faci”. Așadar, să continuăm să visăm și să ne mobilizăm să facem din visele noastre realitate.

Să fim liderii pe care lumea îi caută, să fim sursa de schimbare și de progres. Cu încredere și determinare, suntem capabili să creăm un viitor așa cum îl dorim…..spunea Bogdan la o conferință.

 

In fiecare zi, Bogdan este un soluționist concentrat pe rezultate și pe atingerea scopului Asociației prin fiecare proiect. Este un lider întreprinzător care stabilește atât viziunea și direcția specifică cât și strategia de activitate pentru Asociația Exino.

Răzvan Gavrilescu

Director Executiv, Membru în Consiliul director

Răzvan, cu o experiență executivă de peste 18 ani în management, marketing și comunicare este un lider-cheie și un promotor al valorilor și obiectivelor asociației îndeplinind un rol strategic și operațional. 

Am creat o comunitate de antreprenori dedicați, care împărtășește aceeași pasiune pentru inovație, creștere și dezvoltare. Suntem mândri de realizările noastre și suntem conștienți de puterea pe care o avem ca echipă. Împreună, putem face diferența și putem contribui la construirea unei comunități antreprenoriale puternice și unite. Fiecare contribuție contează și fiecare gest de susținere este valoros. Să ne unim forțele și să ne susținem reciproc în această călătorie a succesului…spunea Răzvan la încheierea unuia din proiectele noastre. 

Ca Director Executiv, în fiecare zi, Răzvan conduce operațiunile zilnice ale asociației incluzând gestionarea resurselor umane, supervizarea activităților financiare, administrarea proiectelor și asigurarea implementării politicii și a procedurilor asociației.

Suntem recunoscători că Răzvan este în echipa noastră. El este mereu acolo- un coleg cu experiență pe care ne putem baza.  

Pierre Joseph de Hillerin

Director de Relații Publice, Membru
în Consiliul director

Pierre, biofizician, doctor în educație fizică și sport, cercetător știintțfic, profesor universitar dr., îndrumător de doctorat , inventator, antrenor de scrimă, dezvoltator de tehnici și sisteme de măsură a efortului specific în sportul de înaltă performanță, cu o carieră impresionantă, de peste 40 de ani, și o bogată experiență aduce o perspectivă valoroasă și înțelepciune în cadrul asociației noastre.

Pierre are o experiență bogată în conducerea și gestionarea efortului pentru succes.

Am trăit și am văzut multe în lumea aceasta. Am trecut prin provocări, am experimentat succese și am învățat din eșecuri. Dar un lucru pe care l-am învățat în această călătorie este că vârsta nu este un obstacol, ci o oportunitate de a aduce valoare și înțelepciune în organizație. Indiferent de punctul în care ne aflăm în carierele noastre, fiecare dintre noi are ceva unic de adus în această echipă. Experiența pe care am dobândit-o de-a lungul anilor este un activ neprețuit, iar înțelepciunea noastră poate ghida și inspira generațiile mai tinere. Să privim această experiență ca pe o resursă extraordinară. Să fim sursa de inspirație și mentorat pentru ceilalți membri ai echipei. Să încurajăm inovația și creativitatea, dar să fim și acel far care le oferă direcție și înțelepciune. Să fim cei care promovează valorile și etica, fiind exemple de integritate și transparență. Am trecut și trecem, cu toții, prin multe schimbări și transformări în lume. Tehnologia a avansat, mediul de afaceri s-a schimbat, dar principiile fundamentale rămân aceleași. Să ne reamintim mereu de importanța loialității față de echipă, a colaborării și a viziunii pe termen lung. Să ne aducem aminte de momentele de succes și de învățămintele pe care le-am câștigat din momentele dificile. Fiecare eșec este o oportunitate de a învăța și de a crește. Să fim curajoși și să acceptăm provocările cu încredere, știind că suntem capabili să le depășim. Haideți să ne depășim limitele și să fim sursa de inspirație și performanță umană pentru generațiile viitoare. Să rămânem întotdeauna însetați de cunoaștere și să continuăm să creștem și să ne dezvoltăm, indiferent de vârsta pe care o avem. Îi mulțumesc lui Bogdan că mi-a dat șansa să-i fiu alături în această călătorie minunată a succesului. Îmi doresc să continuăm să lucrăm împreună și să atingem noi culmi de excelență și inovație. 

Pierre este un comunicator talentat, și este responsabil cu gestionarea și promovarea imaginii și reputației asociației în fața publicului nostru, a mass-mediei și altor părți interesate. Rolul său este esențial în stabilirea și menținerea unei relații pozitive și de încredere între asociație și publicul nostru.