Team Exino

Bogdan Tănase

Președinte, Membru în Consiliul Director, Fondator

Bogdan are o experiență cumulată de peste 15 ani în mediere, negociere, psihologie, lobby și comunicare la care se adaugă experiența sa de antreprenoriat în domeniul financiar, turism și promovare.

Bogdan este concentrat pe rezultate și pe atingerea scopului Asociației prin fiecare proiect în care activează ca și Manager de proiect. Este un lider întreprinzător care stabilește atât viziunea și direcția specifică cât și strategia de activitate pentru Asociația Exino.

Răzvan Gavrilescu

Director Executiv, Membru în Consiliul director

Răzvan are peste 15 ani experiență în management, marketing și comunicare în 3 din Top 5 agenții de publicitate multinaționale prezente pe piața românească.

Răzvan are un Executive Master of Business Administration de la Universitatea Washington din Seattle – SUA, zeci de training-uri la activ, expertiză în start-up-uri şi în dezvoltarea şi reorganizarea de companii.

Lydia Gongu

Director Economic, Membru în Consiliul director

Lydia are peste 30 de ani experiență în domeniul economic. Calificările ei de expert contabil membru CECCAR, auditor financiar membru CAFR, consultant fiscal membru CCF dezvăluie pasiunea ei pentru profesionalism, tenacitate și dreptate.a membru al echipei Exino, Lydia este expertul care ghidează activitățile financiare ale asociației și acționează ca și consultant pentru beneficiarii subvențiilor oferite prin proiectele asociației.

Pierre Joseph de Hillerin

Membru
în Consiliul director

Pierre este cercetător la Institutul de Științe Spațiale, București-Măgurele, Profesor și Conducător de Doctorat la Universitatea din Pitești și fost Președinte al Centrului pentru Dezvoltarea Performanței Umane.

Printre altele, Pierre a inițiat la INCS importante proiecte naționale și internaționale, inclusiv utilizarea GRID, cea mai importantă rețea de calcul, creată și dezvoltată la CERN, pentru explorarea datelor din aplicații spațiale în domeniul evaluării, antrenării și atestării performanțelor umane și amplasarea datelor privind parametrii vitali ai persoanelor supuse la condiții extreme.