Echipa Exino

Bogdan Tănase

Președinte, Membru în Consiliul Director, Fondator

Dragi prieteni și colaboratori,

    De fiecare dată când ne gândim la „Dece?” ne dedicăm misiunii Exino de a îmbunătăți ecosistemul antreprenorial, răspunsul nostru este simplu : credem că putem, prin antreprenoriat, să stimulam inovația, să creăm locuri de muncă, să îmbunătățim educația, să sprijinim dezvoltarea sustenabilă și în felul ăsta să contribuim la progresul comunităților locale. Aceasta reprezintă fundamentul pe care construim fiecare proiect, fiecare program și fiecare inițiativă. Ne plac antreprenori curajoși, creativi și inovatori. La Exino, am construit un mediu unde transformăm oportunitățile în succese concrete, unde fiecare alegere devine o opțiune strategică pentru maximizarea potențialului colectiv și unde ne asumăm responsabilitatea de a motiva și inspira. Acest mediu oferă libertatea fiecărui membru al echipei să contribuie la succesul nostru comun și să-și depășească limitele. Fiecare idee are potențialul de a schimba lumea și fiecare antreprenor merită șansa de a-și realiza viziunea.  Haideți să transformăm provocările în succese!

Bogdan, este profund dedicată excelenței și inovației, cu un angajament neclintit de a transforma și îmbunătăți societatea prin antreprenoriat. Este un lider vizionar, care inspiră prin acțiune și cuvânt, ghidându-ne spre un viitor mai prosper prin creativitate, curaj și colaborare.

Răzvan Gavrilescu

Director Executiv, Membru în Consiliul director

Buna tuturor,

Am creat la Exino o comunitate de antreprenori dedicați, care împărtășește aceeași pasiune pentru inovație, creștere și dezvoltare. Suntem mândri de realizările noastre și suntem conștienți de puterea pe care o avem ca echipă. Împreună, putem face diferența și putem contribui la construirea unei comunități antreprenoriale puternice și unite. Fiecare contribuție contează și fiecare gest de susținere este valoros. Să ne susținem reciproc în această călătorie a succesului!  

Ca Director Executiv, în fiecare zi, Răzvan conduce operațiunile zilnice ale asociației incluzând gestionarea resurselor umane, supervizarea activităților financiare, administrarea proiectelor și asigurarea implementării politicii și a procedurilor asociației.

Suntem recunoscători că Răzvan este în echipa noastră. El este mereu acolo – un coleg cu experiență pe care ne putem baza.  

Pierre Joseph de Hillerin

Director de Relații Publice, Membru
în Consiliul director

Pierre, biofizician, doctor în educație fizică și sport, cercetător știintțfic, profesor universitar dr., îndrumător de doctorat , inventator, antrenor de scrimă, dezvoltator de tehnici și sisteme de măsură a efortului specific în sportul de înaltă performanță, cu o carieră impresionantă, de peste 40 de ani, și o bogată experiență aduce o perspectivă valoroasă și înțelepciune în cadrul asociației noastre.

Pierre are o experiență bogată în conducerea și gestionarea efortului pentru succes.

Am trăit și am văzut multe în lumea aceasta. Am trecut prin provocări, am experimentat succese și am învățat din eșecuri. Dar un lucru pe care l-am învățat în această călătorie este că vârsta nu este un obstacol, ci o oportunitate de a aduce valoare și înțelepciune în organizație. Indiferent de punctul în care ne aflăm în carierele noastre, fiecare dintre noi are ceva unic de adus în această echipă. Experiența pe care am dobândit-o de-a lungul anilor este un activ neprețuit, iar înțelepciunea noastră poate ghida și inspira generațiile mai tinere. Să privim această experiență ca pe o resursă extraordinară. Să fim sursa de inspirație și mentorat pentru ceilalți membri ai echipei. Să încurajăm inovația și creativitatea, dar să fim și acel far care le oferă direcție și înțelepciune. Să fim cei care promovează valorile și etica, fiind exemple de integritate și transparență. Am trecut și trecem, cu toții, prin multe schimbări și transformări în lume. Tehnologia a avansat, mediul de afaceri s-a schimbat, dar principiile fundamentale rămân aceleași. Să ne reamintim mereu de importanța loialității față de echipă, a colaborării și a viziunii pe termen lung. Să ne aducem aminte de momentele de succes și de învățămintele pe care le-am câștigat din momentele dificile. Fiecare eșec este o oportunitate de a învăța și de a crește. Să fim curajoși și să acceptăm provocările cu încredere, știind că suntem capabili să le depășim. Haideți să ne depășim limitele și să fim sursa de inspirație și performanță umană pentru generațiile viitoare. Să rămânem întotdeauna însetați de cunoaștere și să continuăm să creștem și să ne dezvoltăm, indiferent de vârsta pe care o avem. Îi mulțumesc lui Bogdan că mi-a dat șansa să-i fiu alături în această călătorie minunată a succesului. Îmi doresc să continuăm să lucrăm împreună și să atingem noi culmi de excelență și inovație. 

Pierre este un comunicator talentat, și este responsabil cu gestionarea și promovarea imaginii și reputației asociației în fața publicului nostru, a mass-mediei și altor părți interesate. Rolul său este esențial în stabilirea și menținerea unei relații pozitive și de încredere între asociație și publicul nostru.