Redirecționează 20 % din impozitul pe profit

Dragi susținători și parteneri,

     Avem o oportunitate specială și inovatoare prin care puteți susține și contribui la dezvoltarea comunității noastre! Vă invităm să vă alăturați într-un demers important – redirecționarea a 20% din impozitul pe profit al companiilor dumneavoastră pentru a sprijini proiectele noastre de impact social.

     Fondurile redirecționate vor fi utilizate pentru a susține inițiativele noastre în domeniul educației antreprenoriale,   incluziunii sociale și dezvoltării durabile. Prin angajamentul vostru, veți contribui la schimbarea vieților și la construirea unei societăți mai echitabile și mai prospere.

     De ce să redirecționați 20% din impozitul pe profit către proiectele noastre? Iată câteva motive:

  1. Impact social semnificativ: Fondurile redirecționate vor fi folosite pentru a implementa proiecte concrete și durabile, care vor aduce beneficii directe comunității. Vom avea posibilitatea de a sprijini educația antreprenorială a copiilor și tinerilor defavorizați, accesul acestora la proiectele cu finanțare nerambursabilă sau dezvoltarea unor inițiative de mediu, sunt doar câteva exemple din gama noastră largă de acțiuni.

  2. Responsabilitate socială corporativă: Prin redirecționarea a 20% din impozitul pe profit, veți arăta angajamentul vostru față de comunitatea antreprenorială din România. Veți consolida reputația companiei voastre ca un jucător responsabil, preocupat de dezvoltarea socială și de protecția mediului.

  3. Deduceri fiscale: Redirecționarea a 20% din impozitul pe profit nu doar că va sprijini proiectele noastre, ci vă va oferi și oportunitatea de a beneficia de deduceri fiscale. Prin acest gest generos, veți reduce impozitul datorat și veți putea investi în alte inițiative sau activități de dezvoltare a afacerii.

     Ne dorim să colaborăm cu companii responsabile, care își asumă un rol activ în dezvoltarea societății. Prin redirecționarea a 20% din impozitul pe profit, veți fi parte a schimbării și veți face diferența în viețile celor care au nevoie de sprijinul nostru.

     Vă invităm să ne contactați la telefon 0722455447 pentru mai multe detalii despre modul în care puteți redirecționa 20% din impozitul pe profit. Punând împreună puterea noastră, vom construi un viitor mai bun și vom aduce zâmbete pe chipurile celor care au nevoie de ajutorul nostru.

     Vă mulțumim pentru sprijinul vostru și pentru implicarea în comunitate!

                                                                                                                       Director Executiv

        Răzvan Gavrilescu 

Procedura de redirecționare 

Descărcați și completați Contractul de sponsorizare…descarcă 

Apoi virați suma dorită în contul Asociației Exino până la 31 decembrie.  Mai multe detalii despre modalitatea de calcul, găsiți în Ghidul Fiscal pentru redirecționarea a 20% din impozit pe profit

Trimiteți Contractul la sediul nostru (București, Calea Victoriei nr.155, bl.D1, Tronsonul 7, et.2, birou 17, cp.010073) completat în două exemplare semnate și ștampilate. Îl semnăm și noi, îl ștampilăm și vă returnăm un exemplar. Contractul reprezintă baza redirecționării cotei de 20% din impozitul pe profit.

Nu uitați să completați și să depuneți la ANAF DECLARAȚIA 107!

ȘI după 31 decembrie 2022 ne puteți susține proiectele. În termen de cel mult 6 (șase) luni de la depunerea declarației anuale de impozit pe profit, ne puteți redirecționa 20% din impozitul pe profit, prin CONTRACT DE SPONSORIZARE  și prin depunerea la ANAF a DECLARAȚIEI 177