Codul de etică

Codul de Etică Exino este menit să ne îndrume pe noi toți, atât pe asociații și angajații asociației cât și pe beneficiarii acesteia, să aderăm și să menținem standarde etice înalte în desfășurarea activităților și proiectelor noastre. Principiile și valorile Exino descrise în Codul de Etică ne aduc împreună și stau la baza proceselor noastre de decizie și implementare.

Asociația Exino se angajează să respecte principiile și valorile sale, ale responsabilității sociale și să ofere servicii și informații eficiente și relevante. Rolul asociației ca și partener pe termen lung al mediului de afaceri românesc este caracterizat de responsabilitatea față de toți colaboratorii, partenerii, voluntarii, angajații și acționarii noștri precum și față de societate în întregime.

Descarcă broșura de mai jos a Codul de etică al Asociației Exino pentru a afla mai multe detalii despre ce înseamnă codul de conduită și etică pentru noi, care sunt valorile și principiile după care ne ghidăm activitățile și proiectele și cum acționăm în această privință.