Aplicatii software cu tehnologii inovatoare

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Dna. Delia Turcov din Judetul Iasi

”Castigatoare a concursului Start-up 2014 – datorita experientei acumulate in decurs de 11 ani de activitate la interferenta domeniilor medical, farmaceutic si al aparaturii medicale, am dobandit abilitatea de a recunoaste si intelege nevoile existente in practica medicala. Din dorinta de a-mi valorifica abilitatile dobandite in mediul medical, dar si prin prisma variatelor programe de pregatire pe care le-am urmat, am devenit interesata si de valorificarea oportunitatilor din piata, luand decizia de a intra si in mediul de busines.”

”SC APPMED INOVATION SRL – Firma din Iasi infiintata in iunie 2015, care se ocupa de crearea si implementarea de aplicatii software cu tehnologii inovatoare. In acest moment, prima aplicatie in curs de dezvoltare este DERMA-CLOUD, o platforma de tip cloud cu ajutorul careia pot fi monitorizate in timp leziunile pielii ca masura de preventie a cancerului de piele. Inovatia acestei aplicatii consta in crearea de conturi pentru fiecare medic si pacient, accesibile facil si rapid prin conectarea dermatoscopului la un smartphone, precum si utilizarea unui software specializat. In acest fel sunt acoperite complet nevoile acestui serviciu medical.

Înscrie-te la Newsletter

Ai acces la știri de ultimă oră despre antreprenoriat

Te-ar putea interesa...

Educatie antreprenoriala

Responsabilitate socială

Responsabilitatea Socială a Companiilor (Corporate Social Responsibility – CSR) este un subiect prezent din ce în ce mai mult pe piaţa mediului de afaceri